Living Water Revival is de waterval van het eeuwige doorstuwende proces van creatie en we kennen hem ook als de human didge toen woorden tekortschoten kwamen er vreemde aboriginal achtige klanken uit zijn mond gesijpelt, maar hij kan ook rijmen en dichten zonder van tevoren gedachte woorden zowel in engels als in 't Nederlands komt hij terug op klankleur en brengt weer een tapijt van klanken en woorden die doen denken aan verborgen onontdekte oorden....
 
ONZE JONGSTE EN MISSCHIEN WEL MEEST WIJZE DEELNEMER VAN ALLEMAAL....
Er was eens een jongetje van drie jaar, Enak, dat op een zondag met zijn mama en papa naar de opera ging. De Toverfluit van Mozart. Hij had daarvoor een echt kostuum aangetrokken. Erg spannend allemaal.

Van zodra de voorstelling begon zat hij op het puntje van zijn stoel te kijken naar het spektakel. Maar het was niet in de eerste plaats het sprookjesachtige verhaal dat zijn aandacht trok. Ook niet de slang, de vogelvanger, de Koningin van de Nacht of prinses Tamina. Zijn blik gleed voortdurend naast het podium, naar een man in het orkest die trombone speelde. Vanaf die dag wist Enak dat hij trombonist wilde worden.


Om al een beetje een blaasinstrument te leren bespelen kreeg hij mama’s prachtige oude blokfluit versierd met ivoren ringetjes. Zij leerde hem de eerste noten spelen. Op zijn vijfde ging hij les volgen in de muziekacademie. Beetje  bij beetje begon hij meer te houden van de houtklank van de blokfluit dan de koperen klank van de trombone. Op zijn zesde wist Enak het zeker: hij zou de beste blokfluitist van de hele wereld worden! 

 
 
The spirit lives on in folk, bluegrass timey feel good blues tunes from the irrepressible vocal styling's of the easy on the eye and ears Barbara Schroevers.
Carlos Manso's deft touch on the guitar and tasty harmony singing is the icing of a very sweet musical layer cake.

Recently returning from their second tour of India, The Rebels are planting the feet
firmly in the Ruigoord sand for the summer of musical adventures around Amsterdam. 

http://www.myspace.com/ruigoordrebels

 
Martin Beversluis  (Vlaardingen, 1972) is een Nederlandse dichter en performer. Hij debuteerde in 1995 met de bundel 'De Zeisloper'. Daarna speelde hij dichter in de band Listening Principles.  Ook werkte Martin Beversluis samen met zeefdrukker/ beeldend kunstenaar John Dohmen, met wie hij de bundels 'Rijpen onder invloed' (2005) en 'Blauw van jou' (2007) in eigen beheer uitgaf.  Sinds 2007 is Martin Beversluis succesvol actief als slamdichter in de Nederlandse Poetry Slam. In 2009 stond hij in de Finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam en in 2011 stond Beversluis in de Halve Finale. Op 5 november 2011 presenteerde Martin Beversluis zijn zevende bundel: 'Talisman'. Op 17 maart 2012 nam hij deel aan het TiLT-Festival in De NWE Vorst in Tilburg. 

STILLE GENIETER

Minutenlang kan ik in stilte
Genieten van
De rust op je gezicht

Terwijl je enkel
In de schaduw
Slapend
Naast me ligt.

 
John Hölsgens (Heythuysen, 8 juli 1970) studeerde in 2001 als neerlandicus af met een beschouwing van het leven en werk van één van zijn literaire helden, de nachtburgemeester van Rotterdam, J.A. Deelder. Zijn scriptie 'Literatureluur?' werd door wijlen Simon Vinkenoog zelve als 'voorbeeldig' omschreven. Daarna bouwde Hölsgens zelf naam op als podiumdichter. In 2006 verscheen de debuutbundel Do you want total Pussy? Gedichten van zijn hand werden onder andere opgenomen in de bloemlezingen Langs beide oevers van de Maas en Vrijheid Wereldwijd. In 2009 miste hij tijdens een bloedstollende finale van de City Slam Venlo op één punt deelname aan het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam, na tweemaal een ex aequo contra Martin Beversluis uit Tilburg. Desondanks accorderen de twee dichters uitstekend. Een tweede boek van Hölsgens verscheen in 2011: Op de korrel. Een bundeling van columns dit keer, die Hölsgens schreef voor de diverse weekbladen waarvoor hij als journalist werkte, het radio-programma L1 Cultuurcafé en een aantal literaire podia. Dit jaar verschijnt een tweede dichtbundel: Voorbij 't vage vuur. 
 

*

Allround kunstenaar Charles Jarvis studeerde grafiek aan de academie van Antwerpen in de Mutsaertstraat. Op zevenjarige leeftijd was hij al bezig met olieverfschilderijen, en sinds kort heeft hij deze passie terug geactiveerd. Ook is hij al 25 jaar actief als singer-songwriter en bracht al vier platen uit. 


*

*

*
 
 
Schrijven geeft mij veel voldoening, soms ook wel frustratie als een woord mij niet loslaat.
Mijn rugzak zit vol met papierstrookjes waarop ik gedachten neerschrijf .
De verhalen van vrienden en gebeurtenissen in de stad, op de trein pik ik op en ze beginnen een eigen leven te leiden. Aan inspiratie geen gebrek.


http://ltauteurs.blogspot.com/2009/10/erika-de-sterke.html 
DUISTERE VERLANGENS

Over haar perziken huid
glijd ik
behoedzaam naar beneden
zoek die ene verborgen holte
vochtig en gehuld
met weerbarstige krullen 

ze geeft geen enkel teken
van leven
maar wacht af
geduldig spinnend

opeens
met opgeheven kin
komt ze in beweging
smekend
in onmogelijke bochten
meester over mij
haar kansloze prooi 

 
Greetings!

My name is Henrik, Im 21 years old and from Denmark
Theese days I travel around Europe and are pendling between Holland and Belgium right now.
A good friend of mine, Amanda Malinka, told me about the poet-gathering in Antwerp in the end of April
I got very interested in the event
I draw and write and was thinking if it was possible to join with some english poetry (or some danish :/)